Kenali Nur Barakah

WELCOME TO NURBARAKAH,

"go stylish and trendy with Nurbarakah."

Nurbarakah yang membawa maksud cahaya keberkatan memberikan ilham kepada para muslimah untuk tampil anggun dan menarik dengan gaya yang lebih moden tanpa mengabaikan kesopanan.
Koleksi Nurbarakah diinspirasikan dari gaya wanita moden masa kini yang aktif tetapi menitikberatkan kesopanan sebagai seorang muslimah. Menggunakan material yang berkualiti tinggi dalam setiap rekaan Nurbarakah bagi memberi kepuasan kepada penggunanya dengan harga yang sangat berpatutan.
Kebanyakan fabrik di perolehi dari negara luar seperti Korea, China dan Hong Kong bagi memberikan kelainan kepada setiap corak rekaan Nurbarakah. Setiap helai tudung di jahit dengan penuh teliti untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi, kemas dan cantik apabila digayakan.
Kini Nurbarakah meluaskan rangkaian produknya kepada koleksi umrah dan hajj seperti telekung dan sarung lengan. Di hasilkan dari material jenis 'embroiderry english cotton' dengan jahitan smocking memberikan kelainan dan keselesaan kepada bakal haji.

Nurbarakah adalah pilihan muslimah masa kini yang mementingkan keselesaan, kesopanan dan pastinya dengan nilai wang yang sangat berbaloi.